Occasions Nieuw-Vennep 

Nieuw-Vennep heeft oude papieren. Tenminste qua naam dan. In de middeleeuwen lagen ten noordwesten van de plaats twee eilandjes; Vennip of Vennep. Het dorp Nieuw-Vennep is niet zo oud. Het ontstond samen met Hoofddorp na de drooglegging van de Haarlemmermeer in 1852. De nabijgelegen luchthaven Schiphol groeide hard en Nieuw-Vennep groeide mee. De luchthaven is de grootste banenmotor voor de gemeente Haarlemmermeer. Maar vergeet ook de vele autobedrijven in Nieuw-Vennep en haar buurman Hoofddorp niet. Mooi gevolg is in ieder geval dat je voor het kopen van een occasion in Nieuw-Vennep niet ver van huis hoeft. 

Zoek occasions in Nieuw-Vennep

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Voor de Tweede Oorlog was Nieuw-Vennep een dorpje met nog geen 3000 inwoners. In de decennia erna werd het dorp tien keer zo groot. In 2006 telde het 30.000 inwoners. Luchthaven Schiphol zorgt voor veel werkgelegenheid. In de plaats vind je diverse kleinere autobedrijven. Als je op zoek bent naar een occasion in Nieuw-Vennep rijd je tegenwoordig niet meer alle autobedrijven en autoshowrooms in de regio af. Je start je zoektocht op Gaspedaal.nl waar het occasionaanbod van meerdere websites met elkaar gecombineerd wordt; super handig! 

Ga voorbereid op pad 

Bedenk voordat je op zoek gaat naar een tweedehands auto in Nieuw-Vennep wat je precies zoekt. En vooral: waarvoor je je auto het vaakst gebruikt. Als je vaak met vrienden op stap gaat is een sportieve cabrio een goede keuze. Is je auto bedoelt voor zakelijk gebruik, dan moet ‘tie naast representatief ook jong zijn. Je wilt immers niet het risico lopen dat je te laat bij die ene belangrijke klant komt, omdat je auto kuren had. Bij een oudere auto met veel kilometers is de kans op uitval nou eenmaal groter. Voordeel is wel dat ‘tie goedkoop in aanschaf is. Het is maar net wat er binnen jouw budget mogelijk is en wat jij belangrijk vindt. 

Occasion Nieuw-Vennep moet praktisch zijn 

Net als in de Nederland letten inwoners van Nieuw-Vennep graag op de kleintjes. Op Gaspedaal.nl wordt veelvuldig gezocht naar kleine, zuinige auto’s. Denk aan populaire modellen zoals de Toyota Yaris, Citroen C1, Fiat Panda, Fiat 500, Peugeot 108, Kia Picanto of Suzuki Swift. Deze autootjes zijn relatief goedkoop in aanschaf, zuinig in gebruik en hebben lage vaste kosten wat betreft onderhoud en wegenbelasting. Als je vaak met je familie op pad bent is ligt een grote occasion uit Nieuw-Vennep meer voor de hand. Denk in dat geval aan een zevenzitter zoals de Renault Espace, Chrysler Voyager, Mitsubishi Spacewagon of Nissan Prairie. Deze gezinsauto’s bieden plaats aan zes tot wel negen personen. Op Gaspedaal.nl vind je een groot aanbod (gezins)auto’s van allerlei merken en in iedere prijsklasse. 

Elektrisch rijden populair 

In de gemeente Haarlemmermeer rijdt men graag elektrisch. Dat is terug te zien in het aantal oplaadpunten. In de hele gemeente vind je er maar liefst 800! Haarlemmermeer heeft daarmee het grootste laadnetwerk van Nederland. In en om Nieuw-Vennep rijden veel tweedehands elektrische auto’s. Dat zie je ook goed terug als je gaat zoeken naar een elektrische occasions uit Nieuw-Vennep. Elektrische modellen zoals de BMW I3, Nissan LEAF, Renault ZOE, Hyundai IONIQ Hybrid en Volkswagen Golf E-Golf zijn op Gaspedaal.nl goed vertegenwoordigd. Een occasion uit Nieuw-Vennep kan dus heel groen zijn! 

Zoek occasions in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Amsterdam
Badhoevedorp
Haarlem
Heemskerk

Hillegom
Hoofddorp