Aankoop occasion in Lisse is een schot in de roos

Wist je dat je midden in de bollenstreek veel meer kunt vinden dan de meest prachtige, felgekleurde bloemenvelden, uitgestrekte kassencomplexen en de wereldberoemde bloemenveiling? Je kunt er namelijk ook prima terecht voor het vinden van een gave tweedehands auto. Pak bijvoorbeeld een occasion uit Lisse, met een beetje voorwerk is zo’n aankoop geheid een schot in de roos. Gaspedaal.nl verzorgt een beknopte bloemlezing.

Zoek occasions in Lisse

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Grote vervoersbehoefte

Op de vraag waarom er toch zo’n groot aanbod met tweedehands auto’s in en om de bollenstreek is, is het antwoord relatief eenvoudig te geven. In een gebied waar het hele jaar door zo enorm veel bedrijvigheid is in de nationale en internationale bloemenhandel en aanverwante sectoren, is automatisch ook een enorme vervoersbehoefte. Het is in plaatsen als Lisse, Hillegom en Aalsmeer een komen en gaan van personenauto’s en bedrijfswagens van werkelijk alle bekende merken en in alle denkbare modellen en prijsklassen. Die dynamiek zorgt als vanzelfsprekend ook voor een – om in bloementermen te spreken – bloeiende autohandel. Tel daarbij op dat er continu ook veel jonge auto’s vanuit de leasemaatschappijen als occasion te koop worden aangeboden en je begrijpt meteen waarom je op tal van plaatsen in de bollenstreek velden vol kleurrijke en stijlvolle occasions in Lisse, Hillegom en Aalsmeer aantreft.

Oprit van de Randstad

Naast de grote dynamiek en daarmee samenhangende vervoersbehoefte, speelt ook de ligging ten opzichte van de Randstad een belangrijke rol in de populariteit van plaatsen als Hillegom, Lisse en Aalsmeer onder occasionjagers. De bollenstreek kun je met enige fantasie kenmerken als aantrekkelijke oprit of oprijlaan van de Randstad. Je vindt er de meest luxe tweedehands auto’s van topmerken als Mercedes, Jaguar, BMW, Porsche en Audi. Maar ook puike tweedehands auto’s uit het midden en kleinere segment, zoals VW, SEAT, Citroën, KIA, Renault, Ford, Hyundai en Toyota. Zoals de huizenprijzen in de Randstad aanmerkelijk hoger liggen dan in de plaatsen daaromheen, zo is dat in veel gevallen ook met de prijzen voor occasions. Je koopt exact dezelfde occasion in Lisse meestal tegen een lagere prijs dan in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Het loont in dat opzicht zeker de moeite om je via Gaspedaal.nl vooraf goed te oriënteren op wat er allemaal te koop is en hoe de vraagprijzen zich her en der tot elkaar verhouden. Gedegen research kan je in sommige gevallen aantrekkelijk financieel voordeel opleveren.

Kijk kritisch naar verkoopcondities occasion Lisse

Om geen appels met peren te vergelijken is het wel van belang om bij aankoop van een occasion in Lisse niet blind te varen op alleen de aantrekkelijke vraagprijs. Neem het hele plaatje kritisch onder de loep. Wat zijn bijvoorbeeld de garantiebepalingen? Wat is de staat van onderhoud? Hoe lang is de APK nog geldig? Zitten er op korte termijn dure reparaties aan te komen? Heeft de auto hier of daar schade? Is de km-stand wellicht extreem hoog? Het zijn allemaal prijsbepalende factoren en als koper moet je die zaken goed in beeld hebben om tot een weloverwogen prijsvergelijk te komen. Met dit in je achterhoofd is de kans groot dat de aankoop van een occasion uit Lisse een schot in de roos is!

Zoek occasions in Lisse

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Den Helder
Haarlem
Heemskerk

Heerhugowaard
Hillegom
Maassluis