Occasion Lelystad kopen?

Koopjesjagers komen van heinde en ver naar Fashion Outlet Batavia Stad in Lelystad om mode van internationale merken voor een zacht prijsje te scoren. Ook GasPedaal.nl wordt in en rondom Lelystad steeds populairder voor het vinden van allerlei moois. Op deze site vind je namelijk het grootste aanbod occasions in Lelystad. Steeds meer mensen stuiten online op hun tweedehands auto in Lelystad. Jij ook?

Zoek occasions in Lelystad

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

De sfeer in Batavia Stad neemt je mee naar lang vervlogen tijden. De tijden van de VOC en de West-Indische koloniën. Over vroeger gesproken; nog niet zo lang geleden kostte het kopen van een occasion je heel veel tijd. Je reed van hot naar her en was daar een hele dag aan kwijt. Tegenwoordig oriënteer je je eerst online voordat je naar de autoshowroom gaat. GasPedaal.nl combineert het occasionaanbod van meerdere autowebsites. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto in Lelystad.

Occasion Lelystad of uit de regio?

Langs de A6 en verspreid over de stad vind je diverse autobedrijven die een interessant assortiment tweedehands auto's in de aanbieding hebben. Ook in het dichtbij gelegen Almere vind je pal naast de snelweg verschillende autobedrijven. Bij deze bedrijven kan je terecht voor tweedehands auto's van alle merken en modellen. Ook qua prijsklasse, benzine, diesel, LPG, hybride en elektrisch valt er heel veel te kiezen. De meeste occasions in Lelystad zien er puntgaaf uit, zowel van binnen als van buiten. Ook de prijs is doorgaans erg netjes. Lelystad wordt daardoor steeds meer een hotspot voor mensen uit heel Flevoland voor het kopen van een betaalbare tweedehands auto.

Aandachtspunten occasion kopen in Lelystad

Al het onderhoud dat aan je auto wordt uitgevoerd, wordt in het onderhoudsboekje bijgehouden. Vraag bij het kopen van een tweedehands auto daarom altijd naar de onderhoudshistorie. Elke onderhoudsbeurt wordt keurig geregistreerd. Zo kun je ook jaren later nog precies zien op welke datum de beurten zijn uitgevoerd, bij welke kilometerstand en welke auto-onderdelen zijn behandeld. Controleer de actuele kilometerstand van de auto via de website van de RDW. Bekijk of alle (elektrische) voorzieningen werken. Probeer de deurvergrendeling uit en check de werking van de verwarming, ruitenwissers, het alarm en de elektrische ramen.

Delen zoals dorpels, deuren, wielkastranden, de bodem van de auto en het plaatwerk onder de bumper zijn gevoelig voor roest. Door opspattend water worden die delen namelijk nat. Check of deze onderdelen door roest zijn aangetast. Steek je arm onder de auto en maak een foto. Zo bekijk je makkelijk de onderkant.

Vergeet niet om te bekijken of er een reserveband aanwezig is. Check de ramen op krassen, scheurtjes en sterretjes. Check de banden. Deze moeten een minimale profieldiepte van 1,6 mm hebben. Bekijk ook de staat van de wieldoppen en/of de (lichtmetalen) wielen.

Is alles in orde? Dan kan je met de verkoper onderhandelen over de prijs. En dan… rijden maar!

Zoek occasions in Lelystad

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Apeldoorn
Harderwijk
Zwolle