Occasions Kampen

In de regio Noordwest-Overijssel is Kampen de grootste plaats. Vanuit de hele omgeving komen inwoners uit Overijssel om te winkelen, uit te gaan en te werken. De oude Hanzestad aan de IJssel heeft dan ook een groot aanbod aan grote winkelketens, speciaalzaken en musea. Ook als je een occasion uit Kampen zoekt, kun je in de Hanzestad prima terecht. Als je er dan toch bent; vergeet dan niet om een rondje te lopen door de historische stad. Bouwwerken als de restanten van de oude stadsmuur of de Bovenkerk zijn een absolute ‘must see’!

Occasions Kampen

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Kampen werd in 1441 lid van het Hanzeverbond. Dit was een samenwerkingsorganisatie van kooplieden uit Duitse steden rond de Oostzee en Noordzee. Als Hanzestad maakte Kampen deel uit van een machtig netwerk van handelssteden. De stad werd er rijk mee en dat zie je ruim 6 eeuwen later nog duidelijk terug. De grootse bouwwerken, sierlijke koopmanshuizen en indrukwekkende handelskantoren werden met het vele geld dat de handel opbracht gebouwd. Als je een rondje door de binnenstad maakt, is al deze pracht en praal adembenemend.

Veel stadsauto’s in Kampen

Langs de rivier de IJssel en de N50 vind je op Bedrijventerrein Haatland tal van autobedrijven. Bij verschillende van deze autobedrijven kan je terecht voor de aanschaf van een occasion uit Kampen. In de nauwe straatje van de historische binnenstad is de ruimte beperkt. Dat zie je terug in het occasionaanbod op Gaspedaal.nl. Zo worden er veel stadsauto’s aangeboden. Denk aan populaire modellen waaronder de Renault Twingo, Peugeot 107, Suzuki Alto of Renault Clio. Op Gaspedaal.nl vind je deze autootjes voor een nette prijs. Via de handige zoekfilters kam je eenvoudig en snel het aanbod uit. De door jou gewenste kilometerstand, brandstof en transmissie (automaat of handgeschakeld) is zo ingevoerd.

Praktisch ingesteld

In Overijssel zijn ze praktisch ingesteld. Kijk een sportwagen zoals een Aston Martin DB11, Porsche 911 of BMW 8 Serie is natuurlijk prachtig om te zien, maar heel praktisch is zo’n snelle jongen niet. Kampenaren kiezen dan ook eerder voor een praktische MPV (multi-purpose vehicle) waar je veel mensen en spullen mee kunt vervoeren. In de categorie gezinsauto’s zijn vooral modellen zoals de Renault Captur, Ford Focus, Skoda Octavia, Peugeot 308 en Nissan Qashqai erg populair. Op Gaspedaal.nl heb je in dit soort auto’s dan ook ruime keus.

Occasion uit Kampen kopen moeilijk?

Wat ons betreft niet! Met de hulp van Gaspedaal.nl vind je je nieuwe occasion snel en makkelijk. Door je eigen voorkeuren in te voeren loop je direct op jouw doel af in de grootste en meest complete digitale showroom van Kampen en de rest van Nederland. Kortom, de juiste match is binnen Gaspedaal.nl snel gemaakt en dan… tijd voor de proefrit!

Een geslaagde testrit in Kampen

Tijdens een proefrit probeer je die prachtige wagen uit. Luister en voel of er tijdens het rijden iets rammelt of trilt. Zet de radio uit, zodat je ongewone geluidjes niet mist. Rijd zowel door de stad als over de snelweg. Een auto kan zich bij hoge snelheden anders gedragen dan in de bebouwde kom. Neem een kijkje onder de motorkap. Zie je geen uitgedroogd rubber of olie op plaatsen waar dat niet zichtbaar zou moeten zijn? Vraag aan de verkoper naar het onderhoudsboekje. Als je zelf niet zoveel verstand hebt van auto’s, raden wij je aan om iemand met je mee te nemen die dat wel heeft.

Occasions Kampen

Occasions in de buurt van Kampen

Deventer
Zwolle