Occasions Helmond

Zoek je in of rondom Helmond naar een tweedehands auto? Dat kan op GasPedaal.nl. Hier vind je een heel groot aanbod bedrijfswagens en auto’s in alle prijsklassen en van alle merken. Occasion uit Helmond nodig? Je zoektocht begint niet bij de vele autobedrijven in Helmond, maar lekker vanuit je luie stoel op GasPedaal.nl!

Zoek occasions in Helmond

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

De meeste Helmondse autobedrijven zijn te vinden aan Varenschut. Het kost nogal wat tijd om al deze autobedrijven af te lopen. Je van tevoren oriënteren via deze website bespaart tijd en is ook nog eens veel relaxter. GasPedaal.nl verzamelt het occasionaanbod van meerdere autoportals. Op deze manier zoek je heel makkelijk op één plek naar jouw nieuwe auto.

Welke auto zoek jij?

Bedenk waarvoor je je occasion uit Helmond wilt gaan gebruiken. Wat wil je maximaal uitgeven aan maandelijkse kosten? En vind je het belangrijk wat de CO2-uitstoot van een auto is? Ben jij zo iemand die van auto naar auto hopt? Dan is het handig om te weten dat bepaalde kleuren (maar ook opties) goed zijn voor de restwaarde. Wit is voor de nieuwere modellen een gewilde kleur. Zilver, zwart en grijs zijn al jaren de populairste kleuren op GasPedaal.nl.

Is je onderneming toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Ga je vaak met je gezin op stap? Of wil je lekker touren in een cabrio? Er zijn genoeg filtermogelijkheden op GasPedaal.nl. Die occasion is zo gevonden!

Klein maar fijn

Net als in de rest van Brabant is het ook in Helmond veel ‘klein maar fijn’ dat de klok slaat in het occasionaanbod. In de nauwe straatjes en steegjes in het centrum en in het drukke stadsverkeer is een kleinere auto wel zo handig. Dat geldt zeker ook voor het inparkeren en het überhaupt vinden van een parkeerplaats in één van de parkeergarages.

De vaste lasten van een tweedehands auto

Je bent wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Daarnaast betaal je motorrijtuigenbelasting. De hoogte van dat maandelijkse bedrag is afhankelijk van het gewicht van de auto, brandstof waarop hij rijdt en de provincie waarin je woont. Hou hier bij de aanschaf van een tweedehands auto in Helmond rekening mee. Dit voorkomt een latere financiële kater.

Occasion Helmond kopen bij een dealer of particulier?

Als je een occasion bij een BOVAG-dealer koopt, betaal je meer. Dat is echter niet voor niets. Als je een tweedehands auto bij een BOVAG-bedrijf in Helmond koopt, heeft hij een grondige technische keuring doorstaan. Die zekerheid heb je bij het kopen van een occasion bij een particulier niet. Dat merk je natuurlijk wel in de aanschafprijs. Autobedrijven in Helmond die niet bij BOVAG zijn aangesloten, hebben hun eigen service- en garantievoorwaarden. Vraag bij de verkoper naar die voorwaarden en laat ze opnemen in het verkoopcontract. De verkoper is verplicht om eventuele gebreken aan jou als koper te vermelden. Vraag hier naar als de verkoper daar zelf niet over begint.

Zoek occasions in Helmond

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Boxtel
Breda
Eindhoven

Oss
Roosendaal
Tilburg
Uden