Occasions Delft

Als je met je auto ergens heen wilt toeren dan is Delft een prima bestemming. Maar wist je dat je ook voor de aanschaf van een aantrekkelijke occasion Delft met een gerust hart aan kunt doen? De historische stad, bekend vanwege het Delfts aardewerk en Delfts Blauw, is ook voor aankoop van een prima tweedehands auto een echte hotspot.

Zoek occasions in Delft

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

In de stad Delft is het feitelijk het hele jaar door Oud & Nieuw. Je kunt heerlijk ronddwalen in het oude historische centrum van deze gezellige stad, met zijn monumentale gebouwen, nostalgische straten en stegen, mooie grachten en bijzondere musea. Aan de andere kant staat Delft ook bekend als broedplaats voor hightech ontwikkelingen. Zo is de Technische Universiteit (TU) Delft nationaal en internationaal een begrip. Te midden van die samensmelting van culturen en tijdperken bevinden zich tal van universele autobedrijven, merkendealers en autohandelaren in Delft. Daar kun je prima terecht voor een occasion in alle soorten en maten. Benzine, diesel, LPG, hybride of tweedehands auto’s met een stekker. Wat voor auto je ook zoekt, de kans dat je in Delft een blauwtje loopt is klein…

Groene revolutie

Bij het zoeken naar een goede occasion wordt de vraag steeds actueler of je niet het beste voor een hybride auto of volledig elektrische auto kunt kiezen. De overheid geeft immers steeds meer signalen af dat auto’s op fossiele brandstof hun langste tijd wel gehad hebben. Milieuvriendelijk en energiezuinig zijn in het kader van de ambitieuze milieudoelstellingen een soort van toverwoorden geworden. De markt voor tweedehands auto’s hobbelt hier nog een beetje achteraan, maar het aantal occasions hybride en elektrische auto’s zal de komende jaren sterk toenemen.

TU Delft werkt aan nieuwe generatie elektische auto's

De TU in Delft draagt een belangrijk steentje bij aan de ‘groene revolutie’ in autoland. Zo zijn de techneuten daar hard aan het sleutelen aan een systeem van inductieladen. Vergelijk het met de techniek die ook wordt toegepast voor elektrische tandenborstels. Met dit systeem kan de accu van elektrische auto’s in de toekomst ook tijdens het rijden worden opgeladen. Deze uitvinding kan gerust baanbrekend genoemd worden. Het maakt in één klap een einde aan de beperkte afstand die je met de huidige generatie elektrische auto’s met een volle accu af kan leggen. De hoge aanschafprijs en beperkte actieradius weerhouden er nu nog veel mensen van om een nieuwe of tweedehands elektrische auto te kopen. In Delft wordt dus ook op dit vlak geschiedenis geschreven.

Occasion Delft scoort goed

Als je dit zo leest is het niet vreemd dat occasions Delft uitblinken in variëteit. Van echte oude klassiekers tot nostalgische oldtimers en van kleine stadsauto’s tot grotere en meer luxe uitgevoerde tweedehands auto’s. Je vindt het allemaal in Delft. GasPedaal.nl bied je graag een inkijkje in alles wat er aan occasions in Delft te koop is. Kijk daarbij niet alleen naar de boeiende historie van deze mooie stad, maar vooral naar de geschiedenis van de occasion die je op het oog hebt.

Zoek occasions in Delft

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Alphen aan den Rijn
Den Haag
Rotterdam

Zoetermeer
Dordrecht
Zwijndrecht