Occasions Bergen op Zoom

Daar waar Brabant Zeeland kust, ligt Bergen op Zoom. In het compacte, historische centrum vind je veel winkels en horeca. Inwoners uit de omgeving brengen in Bèrrege dan ook graag hun vrije tijd door. Een echte autoboulevard heeft de Noord-Brabantse stad niet. Autobedrijven zijn verspreid over de stad. Een occasion Bergen op Zoom kopen? Op Gaspedaal.nl wordt het occasion aanbod van meerdere autowebsites met elkaar gecombineerd. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto.

Occasions Bergen op Zoom

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

Bergen op Zoom is de poort naar Zeeland. Vroeger speelde de stad een belangrijke rol in de verdediging van Zeeland. Nog steeds zijn de resten van de Westbrabantse Waterlinie goed zichtbaar. De parel van Bergen op Zoom is Het Markiezenhof. Dit oudste stadspaleis van Nederland is tegenwoordig een museum.

Tijdens Vastenavend – zo noemen Bergenaren carnaval – wordt Bergen op Zoom omgedoopt tot Krabbegat. Als echte Bergenaar loop je tijdens dat feest met een masker op en een oud gordijn om je schouders. Bergenaren hebben daarom de bijnaam Krabben.

Populair bij forenzen

Wie Zeeland in wil, kan bijna niet om Bergen op Zoom heen. Snelweg A58 leidt je direct naar de kust. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam (via de A4) liggen een half uur rijden van Bergen op Zoom vandaan. Bèrrege is dan ook populair bij forenzen die in deze steden werken. Dat zie je goed terug in het aanbod tweedehands auto’s op Gaspedaal.nl. In en rondom Bergen op Zoom worden opvallend veel jonge auto’s met weinig kilometers aangeboden. Dat zijn onder andere populaire leasemodellen, zoals de Volkswagen Polo, Ford Focus, Skoda Octavia Combi en Renault Mégane Estate. Ook voor een elektrische occasion Bergen op Zoom zoals de Nissan Leaf, Hyundai KONA en Tesla Model S ben je bij Gaspedaal.nl aan het juiste adres.

Een beetje meer luxe

Het aanbod aan een luxere occasion Bergen op Zoom mag er trouwens ook zijn. In Bergen op Zoom vind je diverse tweedehands auto’s met extra opties, zoals lichtmetalen velgen, airco, centrale vergrendeling en ingebouwde navigatie. Populaire modellen in deze categorie zijn de BMW 3-serie, Mercedes-Benz C-klasse, Audi A6 en Volvo V70.

Occasion Bergen op Zoom: zuinig, schoner en stiller

Dat Bergen op Zoom wel een beetje beïnvloed is door zijn Zeeuwse buurman, is goed zichtbaar op Gaspedaal.nl. De ‘zuunige’ Zeeuwen hebben de naam, maar ook Bergenaren vinden brandstof sparen helemaal niet zo erg. Natuurlijk is zo’n zuinige auto goed voor je portemonnee, maar ook het milieu heeft er baat bij. Denk in de categorie ‘klein’ aan een auto als de Toyota Yaris Full Hybrid of als het ietsje groter mag zijn de Kia Niro. Grotere auto’s zoals de Ford Mondeo, Audi A4 of Skoda Suberb vallen ook in de zuinige klasse. Bovendien zijn deze auto’s schoner - minder uitstoot - en stiller. Ook wel fijn als je door de groene omgeving van Landgoed Lievensberg, Wouwse Plantage, Het Markiezaatsmeer of Grenspark Kalmthoutse Heide rijdt!

Occasions Bergen op Zoom

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Breda
Cuijk

Eindhoven
Den Bosch

Helmond
Oosterhout
Nuenen
Tilburg
Raamsdonksveer
Uden
Veldhoven