NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

XL Lease Occasions

0 occasions gevonden

XLLease occasions komen uit de vloot van de gelijknamige leasemaatschappij. Deze leaseauto’s, die nieuw of als occasion worden ingezet voor een bepaalde termijn, worden na hun contracttermijn als occasions te koop aangeboden. Aangezien deze contracttermijnen veelal vijf jaar of korter duren, zijn deze occasions over het algemeen relatief nieuw. Ontdek het aanbod van XLLease occasions hieronder.Wij werken nauw samen met Pouw Automotive als lokale mobiliteitsaanbieder. Maar doordat wij onderdeel zijn van Volkswagen Pon Financial Services bieden we u de perfecte combinatie van lokale betrokkenheid en flexibiliteit én kennis, kunde en inkoopkracht van de nr. 1 leasemaatschappij van Nederland.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bekijk meer XLLease occasions

Over XLLease


Met name in het oosten van het land is XLLease de toonaangevende leasemaatschappij. Voor zowel Operational Lease als Financial Lease biedt XLLease passende oplossingen op maat. Met een gedreven, flexibele en bovenal persoonlijke aanpak word je snel op weg geholpen. Bovendien is deze regionale leasemaatschappij niet merkgebonden, wat betekent dat je elk merk auto kunt leasen. Dit voordeel zie je ook terug in het gevarieerde occasionaanbod, dat voor ieder wat wils biedt. En dankzij de ondersteuning van moedermaatschappij Volkswagen Pon Financial Services heeft deze regionale leasemaatschappij de draagkracht van een nationale speler. Zo biedt XLLease het beste van twee werelden.

Garantie op je XLLease occasion


De occasions die bij XLLease uit de lease komen, worden aangeboden via Pouw. Al ruim 75 jaar is deze naam verbonden aan Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, en al meer dan 45 jaar aan Audi. Deze merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens, biedt ook andere merken occasions aan die afkomstig zijn uit de lease. Vraag bij het bezichtigen van een occasion ook zeker naar de aantrekkelijke garantiemogelijkheden. Deze bieden je nog meer zekerheid onderweg met je XLLease occasion.

Ontdek jouw XLLease occasion


Benieuwd welke auto’s er beschikbaar zijn uit de leasevloot van XLLease? Kijk op deze pagina naar het ruime aanbod en maak je keuze uit de vele verschillende auto’s. Maak gebruik van onze gedetailleerde zoekfilters en vergelijk verschillende auto’s in onze slimme vergelijker. Vind eenvoudig jouw perfecte volgende auto tussen het ruime aanbod van XLLease occasions op Gaspedaal.nl.