NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

James Autoservice Occasions

1.208 occasions gevonden

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit. Koop je een JAMES-occasion, dan krijg je het eerste jaar Rijgarantie van ons. Tevens kan JAMES je van dienst zijn met het onderhouden van je auto, een APK, een airco check of een reparatie. Kortom een JAMES vestiging kan je auto ook onderhouden en heb je een vast en vertrouwd aanspreekpunt die jouw occasion goed kent.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bekijk meer James Autoservice occasions

Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service, betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en vakkundig auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En een afspraak maak je gemakkelijk via onze website.

Bij JAMES staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Het aanbod occasions van onze vestigingen wordt op GasPedaal.nl gecombineerd met het aanbod van andere autodealers en ontdubbeld getoond. Andere aangesloten portals zijn onder andere AutoTrack, Autowereld.nl en Autokopen.nl.