NL aanbod

EU aanbod

Microcar M Go Occasions

110 occasions gevonden

De Microcar M.Go is een luxe, ruime en comfortabele brommobiel die door het Franse concern Ligier wordt gemaakt. De modellijn gaat al sinds 2009 mee, maar in die tijd is hij onder het mes gegaan. De M.Go is daarom zeer bij de tijd en modern op het gebied van techniek, inrichting en stijl. Hij onderscheidt zich vooral van de concurrentie met de grote hoeveelheid binnenruimte: niet alleen voor de inzittenden, maar ook voor bagage is het de beste in zijn klasse. Dit alles maakt de Micro M.Go zeer interessant als occasion. Ontdek meer op Gaspedaal.nl.

Lees meer over Microcar M.Go onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Microcar M.Go

Als een van de vooraanstaande merken op het gebied van brommobielen presteert Microcar al jaren sterk. De M.Go, onthuld in 2009, heeft daar een rol in gespeeld. De zeer praktische micro-auto is voorzien van allerlei fijne voorzieningen en heeft bovendien een hoge instap. Het is een vrij modern model, zowel qua design als techniek. Door de jaren wordt hij verder fijngeslepen. Hij neemt in 2019 de stijl aan van een SUV of crossover en onderstreept dit met een verbluffende hoeveelheid ruimte. Dankzij de modulaire opstelling van het interieur bedraagt de laadruimte 1.500 liter, de beste in zijn klasse.

Uitvoeringen Microcar M.Go


De Microcar M.Go is niet alleen een heel praktische brommobiel, ook qua luxe ben je voorzien. Hij kan geleverd worden met allerhande opties, terwijl verscheidene uitrustingspakketten het een zeer complete auto maken. Tegenwoordig kun je hem krijgen in de uitvoeringen Initial, Must en X. Voorbeelden van extra?s zijn lichtmetalen velgen, elektrische ramen en parkeersensoren. Daarnaast beschikt hij over airco, stuurbekrachtiging en eventueel Apple Carplay, waarmee je je telefoon eenvoudig kunt verbinden. De M.Go wordt aangedreven door 0.4 of 0.5 liter tweecilinder motoren die zeer zuinig in het verbruik zijn. Zo wordt rijden nog leuker.

Microcar M.Go occasions


Als het populairste model van Microcar is er ruime keuze uit occasions. Je vindt ze van alle kleuren, bouwjaren en uitvoeringen. De perfecte kandidaat voor jou zit er dus zeer waarschijnlijk tussen. Focus vooral op het uiterlijk en eventuele opties die je graag op je tweedehands Microcar M.Go terug wilt zien. Qua motoren zit er namelijk weinig verschil tussen de modellen. Ook wat betreft transmissie is het eenvoudig: vrijwel alle uitvoeringen van Microcar M.Go occasions zijn voorzien van een automaat. Is het maximaliseren van (bagage)ruimte het doel, dan moet je de nieuwste generatie (vanaf 2019) bekijken.

Alternatieve occasions


Vanuit veel opzichten is de Microcar M.Go de beste occasion die het Franse merk te bieden heeft. Toch kan het zijn dat hij niet in jouw straatje past. Microcar heeft daarom een alternatief waaruit je kunt kiezen, mocht je er met de M.Go occasions niet uitkomen. Het gaat om de Due, de kleine broer van de M.Go. Qua uitrusting en prestaties vertoont hij veel gelijkenissen met zijn grote broer, hij biedt het alleen aan in een compacter formaat. Bijkomend voordeel is dat de kleinere maat van de Due zich ook vertaalt in een lagere prijs.

Prijzen Microcar M.Go occasions


Het is geen geheim dat er een flink prijskaartje hangt aan de brommobielen van Microcar. Dat heeft een reden: op het gebied van luxe, comfort en uitrusting behoort het merk in zijn klasse tot de buitencategorie. Bovendien bespaar je er op termijn ook geld mee in vergelijking met bijvoorbeeld een stadsauto. De kosten en het verbruik zijn aanzienlijk lager. Afhankelijk van de staat van de M.Go occasion, het bouwjaar, de tellerstand en de exacte specificatie kan de prijs variëren. Prijzen van Microcar M.Go occasions zijn vergelijkbaar met die van concurrerende modellen van Aixam en Ligier.

Populaire Microcar modellen