NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Maybach Occasions

We hebben 1 occasion gevonden

Een occasion van Maybach is een sedan of limousine die gemaakt is onder de vlag van Mercedes-Benz. Maybach-modellen kenmerken zich door extreme luxe en zijn gemaakt voor kopers die niet geven om de prijs van het model. Het merk maakt inmiddels geen auto's meer als zelfstandig merk, maar er zijn zeker nog wel occasions voor te vinden. Deze occasions wisselen in de regel voor erg veel geld van eigenaar.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Over Maybach auto's

De naam Maybach bestaat al sinds 1909 en voor de oorlog produceerde de fabrikant al buitengewoon exclusieve en grote auto's. Aan het begin van deze eeuw bracht het merk, inmiddels onderdeel van Mercedes-Benz, enkele nieuwe modellen op de markt die het absolute toppunt vormden in luxe en comfort. De modellen leken veel op elkaar, maar er waren duidelijke verschillen in grootte en in aandrijving. Een Maybach werd in die tijd alleen maar gekocht door de superrijken. Een Maybach werd in de regel bestuurd door een chauffeur, niet door de eigenaar zelf.

De exclusiviteit van een tweedehands MaybachModellen van Maybach behoren nog altijd tot de meest exclusieve, luxe uitgevoerde auto's die er te krijgen zijn. Door de enorme afmetingen van Maybach-modellen hebben bestuurder en passagiers alle ruimte van de wereld en, afhankelijk van de eerste eigenaar, zul je allerlei opties aantreffen. Van tv-schermen tot een koelkast, je kan het zo gek niet bedenken of het zit in een Maybach. Daar komt bij dat het interieur is uitgerust met het meest exclusieve leer en hout, zodat je je altijd waant in een dure hotelkamer.

Twee Maybach-modellen met dezelfde filosofieVeel keuze in Maybach occasions heb je overigens niet. Het merk produceerde tussen 2002 en 2012 twee modellen. Wie ze snel ziet zal ze misschien niet direct van elkaar kunnen onderscheiden, maar wie goed kijkt ziet wel degelijk verschillen.  • De Maybach 57 is het 'instapmodel', al is deze term buitengewoon rekbaar als het gaat om een auto van dit kaliber. Dit is het model dat je het meest tegenkomt op de occasionmarkt, soms zelfs voor minder dan een ton. De 57 komt ook als 57 S, waarbij de auto beschikt over een motor met meer vermogen. Niet dat dat direct nodig is bij de toch al enorme V12, maar wie net even wat meer wil hebben, wordt op zijn wenken bediend. Er is ook een hyper-exclusieve coupé-uitvoering die soms (voor astronomische bedragen) te koop staat.


  • De Maybach 62 is een langere variant van de 57 met een krachtiger V12 in het vooronder. Waar in de 57 de eigenaar zelf nog wel eens achter het stuur plaats nam, is de 62 echt ontworpen met een chauffeur in het achterhoofd. De 62 komt ook als 62 S en is nog zeldzamer dan de 57. Zoals gezegd kan deze auto met alle denkbare opties worden aangeboden, afhankelijk van de eerste eigenaar.
Een elektrische Maybach bestaat nietMaybach stopte met het produceren van eigen auto's in 2012. De naam wordt nu gebruikt voor ultra-exclusieve modellen van de Mercedes-Benz S-klasse en een enkele zeer zeldzame en luxueuze G-klasse. Wie zoekt naar een elektrische Maybach moet teleurgesteld worden; deze auto's zijn alleen beschikbaar met een zeer krachtige, dorstige en boterzachte V12.

Prijs Maybach occasion kan stratosferisch zijnDe prijs van een Maybach occasion kan enorm oplopen. Als de eerste eigenaar flink de portemonnee heeft getrokken om de Maybach te voorzien van allerlei opties, zal je daar ook nu nog behoorlijk voor moeten betalen. Hoe exclusiever het model, hoe duurder hij zal zijn. Prijzen van boven de ton zijn normaal en prijzen van boven de half miljoen niet uitzonderlijk. Met andere woorden: deze exclusiviteit komt nog altijd tegen een flink prijskaartje. Maar kan je het missen, dan heb je met een Maybach occasion wel een zeer bijzondere auto voor de deur.

Alle Maybach modellen