NL aanbod

EU aanbod

Fisker Occasions

6 occasions gevonden

Fisker Karma - 2.0 EcoChic | 22" | Camera | Luxe | Meest complete uitvoerin

€ 39.850

Fisker Karma - 2.0 EcoChic | 22" | Camera | Luxe | Meest complete uitvoerin

2012, 80.798km

Marco van Beek Premium Cars

Steenwijk (OV)

Vergelijk

Fisker Karma - 2.0 EcoSport 425pk (nieuw accupakket, zilver, BTW, full opti

€ 35.890

Fisker Karma - 2.0 EcoSport 425pk (nieuw accupakket, zilver, BTW, full opti

2012, 134.015km

Hollandia Autolease

Beverwijk (NH)

Vergelijk

Fisker Karma - Elektric 403pk EcoStandard

€ 39.950

Fisker Karma - Elektric 403pk EcoStandard

2012, 115.211km

Oostvoorne (ZH)

Vergelijk

Fisker Karma - 2.0 EcoSport 35454, - Netto Orig.NL

€ 42.900

Fisker Karma - 2.0 EcoSport 35454, - Netto Orig.NL

2012, 104.401km

Surhuisterveen (FR)

Vergelijk

Fisker Karma - 2.0 EcoSport Hybrid

€ 33.500

Fisker Karma - 2.0 EcoSport Hybrid

2012, 112.000km

Woerden

Vergelijk

Fisker Karma - 2.0 EcoSport | Dealeronderhouden | Orig. NL

€ 35.950

Fisker Karma - 2.0 EcoSport | Dealeronderhouden | Orig. NL

2012, 200.990km

Lelystad

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Fisker

Het Amerikaanse Fisker werd in 2007 opgericht om luxe plug-in-hybride auto's te bouwen. Het eerste model, de Karma, werd in 2008 gepresenteerd. De productie ging in 2011 van start en dat betekent dat er inmiddels ook diverse puntgave occasion Fisker te koop worden aangeboden. Gaspedaal.nl laat ook in dit hogere segment zien wat er allemaal voor moois tweedehands te koop is.

Fisker bevindt zich als relatieve nieuweling in het hogere segment in het illustere gezelschap van exclusieve automerken als Ferrari, Jaguar, Porsche en Aston Martin. Het is dan ook niet toevallig dat je voor een occasion Fisker al snel bij een dealer van één van deze merken uitkomt. Niet iedere willekeurige autohandelaar zet immers zulke blikvangers in zijn showroom. Het kost een paar cent, maar dan heb je ook wel een pareltje waarvan je er op de Nederlandse wegen niet veel rond ziet rijden. In het zeer beperkte aanbod is de Fisker Karma Ecosport het meest voorkomende model. Dit model is in alle opzichten om van te watertanden. Elegant, sportief, luxe, comfortabel, veilig en vooral heel stil. Je kunt zeggen dat dit piepjonge automerk letterlijk geruisloos de weg naar de absolute top heeft weten te vinden.

Fisker

Tot 2016 moesten we het doen met een zeer beperkt aanbod Fisker Karma?s. De productie van dit exclusieve Amerikaanse automerk bleek gelijk aan voorgaande jaren. Er kwam wel een volledig elektrische aangedreven model bij. De Fisker EMotion is een elektrische sedan met 4 vleugeldeuren. Het geeft de auto iets futuristisch. Revolutionair is de gepatenteerde batterijtechnologie die bij de Fisker EMotion is toegepast. Het draait hierbij om de solid-state batterij. Bij deze techniek ligt de energiedensiteit van de accu's een stuk hoger dan bij klassieke lithium-ion techniek het geval is. Daardoor kan je dus meer energie opslaan op een kleinere oppervlakte. Bovendien kan je er ook bijzonder snel mee laden. Fisker belooft tot meer dan 25% in minder dan 10 minuten en een maximum rijdafstand van 650 km. Qua actieradius zit deze elektrische auto dus echt aan de top. En dat is natuurlijk waar je als veeleisende autoliefhebber, die wat te besteden heeft, naar op zoek bent bij de aanschaf van een volledig elektrische occasion Fisker.

Einde aan de schaarste

De Zweedse oprichter en ontwerper Henrik Fisker heeft grootse plannen met het naar hem vernoemde automerk. De komende jaren komen er meerdere modellen op de markt die qua prijs voor een breder publiek interessant zijn. Met de enorme investeringen in de ontwikkeling van elektrische auto?s met een groot actieradius en het faillissement van Fisker (2014) nog vers in het geheugen, is de koers bij de doorstart drastisch gewijzigd. Het leergeld dat Fisker heeft betaald wordt nu omgezet in elektrische auto?s die nog steeds in het hogere segment zitten. Al komen er wel steeds meer betaalbare modellen op de markt. Dat is prima nieuws voor elke autoliefhebber. En zeker ook voor diegenen die via Gaspedaal.nl op zoek zijn naar de bekende krenten in de pap. Want zo mogen we een occasion Fisker zonder voorbehoud toch wel blijven noemen.

Alle Fisker modellen