Al het aanbod van GebruikteAuto.nl vind je op GasPedaal.nl

Ben je op zoek naar een gebruikte auto? Bekijk dan het aanbod van Gebruikteauto.NL

GebruikteAuto.NL is een overzichtelijke autosite met laagste prijsgarantie voor autobedrijven met de hoogste kwaliteitsgarantie.
GebruikteAuto.NL biedt autobedrijven naast het adverteren van occasions ook aan om de huidige website responsive te maken zodat de bestaande website ook geschikt is voor smartphone en Tablet. Daarnaast heeft GebruikteAuto.NL een aparte tweedehands bedrijfsauto website waar specifiek gezocht kan worden naar een tweedehands bedrijfsauto.

GebruikteAuto.NL is een hecht familiebedrijf gericht op het persoonlijk contact met het autobedrijf. Dit occasion aanbod wordt geplaatst op GasPedaal.nl en daar ontdubbeld met ander aanbod. GasPedaal.nl voegt dit aanbod samen in een lijst. Hierdoor zoek je gemakkelijk op een plek naar jouw nieuwe auto. Je kan zoeken in occasions van onder andere GebruikteAuto.nl, Autotrader.nl, Autokopen.nl en Autowereld.nl.

Strijd voor Website van het Jaar

Meerdere jaren is GebruikteAuto.nl genomineerd voor Website van het Jaar. In 2013 is GebruikteAuto.nl uitgeroepen door RTL7 tot beste en meest succesvolle auto platform in Nederland. GasPedaal.nl won in 2013 de prijs van Beste Website van het Jaar Automotive en was in 2014 genomineerd.

GasPedaal.nl combineert het aanbod van 15 autoportals, waardoor je makkelijk op een plek kunt zoeken.