Occasionaanbod van GebruikteAuto.nl op GasPedaal.nl

GebruikteAuto.nl is een overzichtelijke autowebsite waarop autobedrijven kunnen adverteren. GebruikteAuto.nl biedt autobedrijven naast het adverteren van occasions ook webdiensten aan om hun websites meer responsive te maken. Hierdoor worden de websites ook geschikt voor smartphones en tablets. Daarnaast heeft GebruikteAuto.nl een aparte website voor tweedehands bedrijfsauto’s, namelijk TweedehandsBedrijfsAuto.nl. Hier kan gezocht worden naar een tweedehands bedrijfsauto op basis van specifieke wensen.

GebruikteAuto.nl is meerdere jaren achter elkaar genomineerd tot Website van het Jaar; in 2013 werd het uitgeroepen tot beste en meest succesvolle autoplatform in Nederland. GebruikteAuto.nl is gericht op het persoonlijke contact met het autobedrijf.

Het occasionaanbod van GebruikteAuto.nl wordt samengevoegd met het andere aanbod van GasPedaal.nl en ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je gemakkelijk op één plek naar jouw nieuwe auto. Je kan zoeken in occasions van onder andere Autotrader.nlAutokopen.nl en Autowereld.nl.

Start met zoeken