NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Bynco Occasions

11.025 occasions gevonden

Risicovrij een auto online kopen? Met de unieke Bynco occasions is dit exact wat je doet. Jij de auto, Bynco het risico. Bovendien heb je keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod waar altijd wel een perfecte auto tussen staat. Of je nu een auto met hoge instap, elektrische auto, hybride of kleine hatchback zoekt, je vindt én koopt hem eenvoudig online dankzij de unieke formule van Bynco. Bekijk hieronder het ruime aanbod en lees meer over deze makkelijke, risicovrije en zorgeloze manier van je volgende auto kopen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bekijk meer Bynco occasions

De beloften van Bynco


Een occasion online kopen zoals je een boek of wasmachine koopt – dat is nogal wat. Dan moet je er zeker op kunnen vertrouwen dat je de juiste auto koopt en, mocht er iets zijn, niet op gedoe stuit. Vandaar dat Bynco je het volgende belooft:
  • Geen aankooprisico: De auto die je koopt via Bynco is gegarandeerd in goede staat en heeft de eerste 12.000 kilometer geen reparaties of onderhoud nodig. Is er toch iets? Dan wordt de reparatie verzorgd en betaald door Bynco.

  • Betrouwbare autobedrijven: Alle occasions van Bynco komen bij betrouwbare autobedrijven vandaan en worden nog een keer extra nagekeken bij aflevering. Bovendien ziet Bynco er extra op toe dat het autobedrijf alle afspraken nakomt.

  • Ook na de aankoop geen zorgen: Elke auto van Bynco komt met 12 maanden BOVAG-garantie, maar daar stopt het niet. Als er iets mis is met je auto, lost Bynco het gelijk op.
 • Niet goed? Geld terug! Je kunt niet van tevoren proefrijden. Daarom kun je 14 dagen (tot 500 kilometer) proefrijden met de auto na aankoop. Blijkt het toch niet de auto voor jou te zijn? Dan wordt de auto – zonder vragen – gratis bij je opgehaald en het aankoopbedrag teruggestort.


Hoe werkt een auto kopen met Bynco?


Het lijkt misschien toekomstmuziek, maar het kan gewoon: een auto online kopen zonder je huis te verlaten. En dan ook nog eens, zoals je hierboven las, risicoloos en zonder onaangename verrassingen. In drie stappen heb jij jouw auto voor de deur staan en met stap vier is tevredenheid gegarandeerd: 1. De zoektocht: Het begint met het vinden van de occasion die past bij jou. Geen idee wat je zoekt of moeite je lijstje terug te brengen tot één winnaar? De auto-experts van Bynco helpen je graag.

 2. De aankoopinspectie: Bynco voert een geheel onafhankelijke aankoopinspectie uit. Hierin wordt gedubbelcheckt of de auto aan alle kwaliteitseisen voldoet. Is dit niet het geval, dan zorgt Bynco – uiteraard kosteloos – dat dit wordt opgelost.

 3. De aflevering: Net als dat boek en die wasmachine, wordt ook jouw auto thuis afgeleverd. En de betaling? Die vindt pas plaats als jij tevreden bent.

 4. De nazorg: Voldoet de auto toch niet aan je wensen? Dan mag je hem binnen 14 dagen (en 500 kilometer) kosteloos retourneren. Bynco komt hem gratis halen. Houd je de auto en is er binnen 12.000 kilometer een reparatie? Dan is die voor rekening van Bynco. Daarnaast heb je 12 maanden BOVAG-garantie en kun je altijd met problemen terecht bij Bynco.


Jouw auto inruilen bij Bynco?


Heb je een auto staan die je wilt inruilen? Verkoop je auto aan Bynco. Ook hiervoor hoef je niet de deur uit. Vertel Bynco wat voor auto je hebt en stuur duidelijke foto’s mee. Als je aanvraag volledig is, ontvang je binnen 24 uur een inruilvoorstel. Dit bedrag blijft 14 dagen geldig en kun je gebruiken bij de aankoop van een occasion van Bynco. Jouw oude auto wordt opgehaald bij aflevering van je nieuwe auto. Bevalt de nieuwe auto toch niet? De inruilauto wordt gedurende de 14 dagen bedenktijd vastgehouden, zodat je nooit zonder auto komt te zitten.


Koop nu je auto online via Bynco


Benieuwd hoe gemakkelijk een auto online kopen kan zijn? Maak gebruik van de unieke service van Bynco en laat je volgende auto voor de deur afleveren. Risicovrij, snel en gemakkelijk!