Nieuwe design gaspedaal.nl


Hoe zoek je naar een tweedehands auto?

Geef een zoekopdracht op met jouw wensen. Gaspedaal.nl geeft je vervolgens een overzicht van occasions die aan deze wensen voldoen. Als je een auto aanklikt, krijg je een pop up te zien. Hier kan je kiezen waar je de auto wilt bekijken: direct bij de dealer of op een autowebsite. Hoe meer wensen je opgeeft, hoe beter de lijst met occasions aansluit op jouw ideale nieuwe auto.

Zoek op één plek naar jouw occasion. De snelste weg naar je nieuwe auto.


Nieuw aanbod per e-mail

Om het zoeken makkelijk te maken, kan je zoekopdrachten opslaan en een e-mail notificatie instellen. Je ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe auto’s in ons aanbod komen die aan jouw zoekopdracht voldoen. Je kunt deze notificatie instellen door je te registreren.


Zoekopdracht bewaren

Kom je regelmatig terug op Gaspedaal.nl? Ook dan is het handig om je te registreren. Zo worden jouw zoekopdrachten automatisch op de homepage geplaatst. Ook kan je zelf een zoekopdracht opslaan. Registreren doe je hier.


Occasion volgen

Heb je een tweedehands auto gevonden en wil je updates over deze auto ontvangen? Ook dit kan je instellen door een account aan te maken bij Gaspedaal.nl. Je ontvangt een bericht als jouw occasion een prijswijziging heeft of verwijderd is van Gaspedaal.nl.