over gaspedaal ultieme autovergelijker vergelijk auto


De ultieme autovergelijker

Het grootste Nederlandse autoaanbod vind én vergelijk je op Gaspedaal.nl. Wij vinden voor jou de occasions én nieuwe auto’s van verschillende Nederlandse autowebsites, zodat jij nooit meer een auto hoeft te missen. Bovendien zet je deze auto’s gemakkelijk naast elkaar en bekijk je de belangrijkste verschillen in onze unieke autovergelijker. Geen auto in Nederland gevonden? Je bekijkt net zo makkelijk het buitenlandse aanbod tegen Nederlandse prijzen.

Waarom Gaspedaal.nl?

Het in 2007 opgerichte Gaspedaal.nl is ontstaan uit een behoefte om een totaaloverzicht van de automarkt in Nederland te bieden. Om dit te bereiken, verzamelen wij continu het aanbod van ruim veertig autosites en meer dan 10.000 autobedrijven. Uiteraard verwijderen we dubbele advertenties, zodat je alleen unieke resultaten ziet. Dit scheelt jou een hoop tijd én zorgt ervoor dat je nooit meer een auto hoeft te missen!

Wie is Gaspedaal.nl?

Gaspedaal.nl is onderdeel van Automotive MediaVentions, een joint venture van DPG Media (51%) en Mediahuis (49%). Naast Gaspedaal.nl is Automotive MediaVentions uitgever van AutoWereld en AutoTrack. Gaspedaal.nl had in de afgelopen 6 maanden gemiddeld 1.7 miljoen bezoekers per maand.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over Gaspedaal.nl of het getoonde occasionaanbod? Stuur een e-mail naar info@gaspedaal.nl.

Adverteren

Wil je adverteren op Gaspedaal.nl of één van de merken van Automotive MediaVentions? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@automotive-mediaventions.nl of bel (020) 204 27 20.

Automotive MediaVentions

Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

Postbus 2104
1000 CC Amsterdam