Vraag en antwoord over GasPedaal.nl

Voor autozoekers

Voor autobedrijven en adverteerders


Wat doet GasPedaal.nl?

GasPedaal.nl combineert het occasionaanbod van meerdere autoportals in een zoekopdracht. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor kan je eenvoudig zoeken op één plek naar jouw nieuwe auto.

Welke websites zijn er aangesloten bij GasPedaal.nl?

Op de homepagina (de grijze bolletjes) vind je het volledige overzicht van de autowebsites en portals die aangesloten zijn bij GasPedaal.nl.

Ik mis een merk/model, kan deze toegevoegd worden?

Op GasPedaal.nl kan je alle merken en modellen selecteren die voorkomen op de meeste autosites. Het kan voorkomen dat een merk en/of model bij ons niet geselecteerd kan worden, omdat we hier weinig tot geen aanbod van hebben. Geef in dat geval het betreffende merk of model op als trefwoord. Ben je van mening dat het toevoegen van een bepaald merk en/of model van toegevoegde waarde kan zijn voor GasPedaal.nl? Neem dan contact met ons op via info@gaspedaal.nl.

 


Vraag en antwoord voor autozoekers

Wat is het voordeel van een account aanmaken?

GasPedaal.nl houdt je op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast kan je zoekopdrachten opslaan. Ook kan je occasions volgen, bijvoorbeeld om een prijswijziging te ontvangen. Registreren kan je hier doen.

Hoe kom ik in contact met de aanbieder van een auto?

GasPedaal.nl is een zoekmachine waar het aanbod occasions van dealers op weergegeven wordt. Wanneer je een auto hebt gevonden, kan je doorklikken naar een autoportal of de dealer. Op deze sites zijn de contactgegevens van de autodealer te vinden.

Hoe krijg ik de beste zoekresultaten?

Omdat GasPedaal.nl een groot aanbod occasions heeft, helpt het om meerdere wensen in te vullen bij de zoekopties, zoals het merk, model, bouwjaar, de prijs en andere specifieke wensen voor jouw nieuwe auto.

Ik mis een aantal zoekopties, kunnen deze worden toegevoegd?

Om meerdere autosites te kunnen doorzoeken biedt GasPedaal.nl alleen de zoekopties die door de meeste autoportals worden ondersteund. Wel kan je een trefwoord meegeven aan jouw zoekopdracht, waardoor je gerichter kan zoeken.

Hoe verwijder ik - als geregistreerd gebruiker - een zoekopdracht?

Door op het kruisje achter de betreffende zoekopdracht in jouw account te klikken verwijder je een zoekopdracht.

Hoe plaats ik mijn auto op GasPedaal.nl?

GasPedaal.nl doorzoekt het occasionaanbod van meerdere Nederlandse autowebsites. Als particulier kan je jouw auto gratis op Autowereld plaatsen. Wanneer je jouw auto hebt geplaatst, zal deze binnen 24 uur op GasPedaal.nl te vinden zijn. Het is niet mogelijk om jouw tweedehands auto rechtstreeks op GasPedaal.nl te plaatsen.

Ik ben een geregistreerde gebruiker, hoe kan ik mij uitschrijven op GasPedaal.nl?

Ga via het menu naar ‘Mijn gegevens’. Hier vind je de link om je uit te schrijven.

Kan ik een zoekopdracht bewaren of occasions volgen en hoe doe ik dit?

Je kunt je als gebruiker registreren via deze pagina. Jouw zoekopdrachten worden dan automatisch op de homepage geplaatst. Ook kan je zelf een zoekopdracht opslaan en een e-mailnotificatie instellen. Je krijgt dan een e-mail wanneer er nieuw aanbod beschikbaar is. Ook kan je occasions volgen. Je wordt dan op de hoogte gehouden van (prijs)wijzigingen.


Vraag en antwoord voor autobedrijven en adverteerders

Mijn auto wordt niet gevonden op GasPedaal.nl

Heb je een advertentie geplaatst op tenminste een van de aangesloten autowebsites, maar kan je je auto niet vinden op GasPedaal.nl? Dan zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Het kan tot 24 uur duren voordat jouw tweedehands auto op GasPedaal.nl getoond wordt. Ook komt het regelmatig voor dat er niet specifiek genoeg gezocht wordt naar de betreffende auto. Zijn er 24 uur voorbij en kun je jouw auto niet vinden, hoe specifiek je ook zoekt? Stuur dan een e-mail naar info@gaspedaal.nl met daarin de link van jouw advertentie en/of zoveel mogelijk specificaties van de auto, zoals merk, model, bouwjaar, prijs, kilometerstand en kleur. We kijken het graag voor je na.

Mijn auto is al verkocht, waarom staat hij nog steeds op GasPedaal.nl?

Het kan voorkomen dat een auto is verkocht, maar nog wel op GasPedaal.nl staat. Dit betekent dat GasPedaal.nl de advertentie nog aangeleverd krijgt van een of meerdere autowebsites. Het is voor GasPedaal.nl niet mogelijk om zelf auto’s te verwijderen: dit is een geautomatiseerd proces. Wanneer niet alle advertenties bij de bron verwijderd zijn, dan blijft GasPedaal.nl de auto aangeleverd krijgen en zal deze ook getoond blijven worden. In de pop-up van de betreffende auto op GasPedaal.nl kun je zien op welke autowebsite(s) de advertentie nog staat. Verwijder je deze advertenties, dan verdwijnt de auto binnen 24 uur ook van GasPedaal.nl.

Heeft GasPedaal.nl ook een zakelijk account?

Ja, GasPedaal.nl heeft een zakelijk account voor autobedrijven en autodealers, zakelijke gebruikers dus. Wil je een zakelijk account? Registreer je dan eerst en vraag vervolgens hier een zakelijk account aan. Het voordeel van een zakelijk account is dat je zoekresultaten standaard op prijs laag-hoog gesorteerd staan.