Wil jij een tweedehands auto kopen? Kijk dan op GasPedaal.nl voor het aanbod auto’s van Autokopen.nl

Autokopen.nl brengt alleen tweedehands auto’s vanuit Bovag aangesloten dealers en onafhankelijke dealers. Uniek aan Autokopen.nl is de volledigheid van de site, met eigen nieuws en rij-impressies.

Autokopen.nl werkt samen met Bovag dealers. Bovag dealers verkopen een occasion met garantie als deze boven de 4500 euro is. De Bovag garantie maakt veiliger om een occasion te kopen. Ook is Autokopen.nl officiële partner van de Nationale Autopas (NAP). Dit houdt in dat de auto’s gecontroleerd zijn op een logische kilometerstand. Door de Bovag garantie en NAP kan gesteld worden dat Autokopen.nl kwaliteitsoccasions biedt.

Daarnaast vind je op Autokopen.nl het laatste autonieuws en de nieuwste rij-impressies van de eigen nieuwsredactie. Autokopen.nl bied je columns van toonaangevende journalisten en unieke merkenpagina’s, die een compleet overzicht geven van alle informatie per automerk.

Het aanbod van Autokopen.nl wordt op GasPedaal.nl samengevoegd met 14 andere portals. Hierdoor zoek je eenvoudig op 1 plek. Uiteraard zijn de resultaten ontdubbeld, zodat niet meerdere malen dezelfde auto tegen komt. Er staan circa 39546 occasions op Autokopen.nl.