Activ Lease

ActivLease.nl is een intermediair voor het leasen van tweedehands auto's. ActivLease geeft de mogelijkheid om zelf een droomauto samen te stellen, waarna een van de lease professionals op zoek gaat naar de ideale occasion in het scherpste aanbod.

Als tussenpersoon en expert in de financial lease van tweedehands auto's streeft ActivLease ernaar uw zorgen weg te nemen. Door het maken van afspraken met hun netwerk van grote leasemaatschappijen en dealerholdings, beschikt ActivLease over een breed aanbod van tweedehands personenauto's en bedrijfswagens in heel Nederland. Daarmee kan er geprofiteerd worden van een inkoopvoordeel op elk denkbaar model en merk: van de Audi A4 en Volvo XC90, tot de Fiat Ducato en Volkswagen Caddy.

Met 30 jaar expertise in leasing zorgen de intermediairs ervoor dat u zo snel mogelijk kan rijden in uw leaseauto. Daarnaast kunt u er terecht met al uw over vragen over Operational lease, Financial lease, Short Lease en Private lease.

Het aanbod van ActivLease.nl wordt met het aanbod van alle andere aangesloten portals, zoals Autotrader.nl, Autokopen.nl en Autowereld.nl, samengevoegd en ontdubbeld getoond op GasPedaal.nl.