NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Online Lease Nl Occasions

8.239 occasions gevonden

Via Onlinelease.nl kun je een occasion kopen, maar ook particulier of zakelijk leasen en zelfs financieren. Hiervoor kun je een keuze maken uit het ruime aanbod van online lease-occasions op de website. Gevonden wat je zoekt, maar op een andere autosite? Ook dan kan Onlinelease.nl je eventueel helpen. Vul de gegevens van de door jou gekozen auto in en ontdek wat er mogelijk is. Bekijk én vergelijk hieronder een selectie uit het aanbod van Onlinelease.nl occasions.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bekijk meer OnlineLease.nl occasions

Regel je lease-occasion online


Zoals de naam Onlinelease.nl al zegt, kun je via dit platform online je lease-occasion regelen. Dit kan zowel zakelijk als particulier. Daarnaast staat er bij iedere aangeboden auto een verkoopprijs vermeld waarvoor de auto kan worden gekocht. Zo kun je op elke mogelijke manier rijden in de auto van jouw keuze. Naast occasions vind je op het platform ook nieuwe auto’s die via alle aangeboden constructies te rijden zijn. Tot slot kun je zelf een auto aandragen die je via Onlinelease.nl kunt leasen.

Ruim aanbod


Naast het grote aantal occasions van Onlinelease.nl dat je op Gaspedaal.nl vindt, staan er nog vele duizenden auto’s op de eigen website van deze aanbieder. Benieuwd of je daar jouw perfecte auto tussen vindt? Check het aanbod van Onlinelease.nl.

Hoe werkt Onlinelease.nl?


Onlinelease.nl is een aanbieder van nieuwe auto’s en occasions. Dit kunnen zowel origineel Nederlandse als geïmporteerde auto’s zijn. Wanneer je het aanbod bekijkt, kun je hier zelf op filteren. Daarnaast kun je verschillende andere filters instellen, zoals:

 • Leasevorm

 • Merk

 • Model

 • Maandbedrag

 • Kilometerstand

 • Aanschafprijs

 • Etc.


In totaal zijn er negentien filters die je – net als op Gaspedaal.nl – kunt instellen om te komen tot de perfecte auto. Meest in het oog springende is daarbij de leasevorm, waar we hieronder wat dieper op ingaan.

4 Leasevormen


In totaal zijn er vier leaseconstructies waar je – naast het simpelweg kopen van de auto – voor kunt kiezen:

 • Full operational lease: De bekendste zakelijke leasevorm is operational lease. Gedurende de looptijd van het contract leaset de ondernemer de auto tegen een vast maandbedrag, waarin alle operationele kosten (afschrijving, rente, onderhoud, verzekering etc.) zijn opgenomen. Brandstof, eigen risico bij schades en boetes worden over het algemeen niet in het leasebedrag meegerekend. Aan het eind van de leasetermijn wordt de auto weer ingeleverd. Wordt de auto ook privé gebruikt, dan betaalt de berijder bijtelling. Een vast percentage van de nieuw- of dagwaarde van de auto wordt dan bij het salaris opgeteld in de berekening van de loonbelasting.

 • Financial lease: Bij deze vorm van zakelijke lease wordt de aanschafprijs van de auto gefinancierd via Onlinelease.nl. De ondernemer die de auto leaset, is direct economisch eigenaar van de auto. Deze leasevorm kent interessante fiscale voordelen voor de ondernemer, zoals de investeringsaftrek.

 • Private lease: Inmiddels is private lease helemaal ingeburgerd in ons land. In principe is dit een vorm van huur voor lange termijn, waarbij de kosten voor onder andere afschrijving, rente, verzekering en onderhoud zijn meegenomen in een vast maandbedrag. Brandstof, boetes en eigen risico bij schades zijn voor je eigen rekening. In tegenstelling tot bij zakelijke lease is er geen bijtelling: je betaalt alleen het leasebedrag.

 • Autofinanciering: Deze constructie wordt ook wel huurkoop of koop op afbetaling genoemd. Je koopt de auto, maar financiert deze (deels) via een financierder. Je betaalt de auto zodoende in termijnen af. Wanneer de laatste termijn is betaald, word je volledig eigenaar van het voertuig.


Over Onlinelease.nl


Onlinelease.nl biedt nieuwe en tweedehands auto’s aan via vooruitstrevende financierings- en leaseconstructies. Ondernemers, werknemers en particulieren kunnen zo snel en eenvoudig de perfecte auto met de perfecte financiering of leasevorm vinden. Hiervoor heb je keuze uit vijftien lease- en financieringsmaatschappijen én de eigen leasemaatschappij van Onlinelease.nl. Zo krijg je altijd de beste deal en de hoogste kans op acceptatie van jouw aanvraag. Alles is erop gericht om jou zorgeloos en zo snel mogelijk de weg op te krijgen in jouw nieuwe auto.

Interesse in online lease van een occasion?


Vind nu snel jouw lease-occasion online dankzij het ruime aanbod van Onlinelease.nl. Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bekijk hier de auto’s en leasevormen.