Tweedehands auto's van Autokopen.nl op Gaspedaal.nl

Het aanbod van Autokopen.nl bestaat deels uit tweedehands auto’s van dealers die bij BOVAG aangesloten zijn en deels uit occasions van onafhankelijke dealers. De volledigheid van de website, het eigen nieuws en de rij-impressies van de nieuwsredactie maken Autokopen.nl uniek. Daarnaast zijn er columns van toonaangevende journalisten en unieke merkpagina’s met complete overzichten per automerk te vinden.

Autokopen.nl biedt de BOVAG garantie, wat het veiliger maakt om een occasion te kopen. Ook is Autokopen.nl officiële partner van de Nationale Autopas (NAP). Dit houdt in dat de auto’s gecontroleerd zijn op een logische kilometerstand. Door de BOVAG garantie en de samenwerking met de NAP biedt de autoportal kwaliteitsoccasions.

Er staan meer dan 40.000 occasions op Autokopen.nl. Het aanbod van Autokopen.nl wordt op Gaspedaal.nl samengevoegd met het aanbod van de andere portals, waaronder AutoTrackAutodealers en Autowereld.nl. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek. Uiteraard zijn de resultaten ontdubbeld, zodat elke auto eenmaal getoond wordt.

Start met zoeken