ANWB aanbod te vinden op Gaspedaal.nl

Op ANWB.nl vind je een actueel occasionaanbod van ongeveer 70.000 auto’s dat is verrijkt met de unieke informatie die je van de ANWB kent.
Eens een Suzuki, altijd een Suzuki.

Daarnaast is er door ANWB per auto ook een autokostenberekening toegevoegd. Zo heb je op voorhand een goede berekening van wat de betreffende occasion je per maand zou gaan kosten, inclusief onderhoud en afschrijving. Verder kun je van de aangeboden auto’s ook direct de ANWB Autotest van dat merk en type auto lezen met daarin uiteraard ook de bevindingen van de Wegenwacht.

ANWB heeft geen financieel belang bij de verkoop van de auto’s, maar wil hiermee haar 5 miljoen leden en ook niet-leden beter helpen in hun zoektocht en bij de aankoop van tweedehands auto’s.

Adverteren op ANWB.nl is dan ook gratis voor het autobedrijf. Autobedrijven kunnen adverteren als zij zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, officiële dealer zijn van een merk, franchisenemer zijn van een bepaalde formule en/of hun garantieproduct hebben uitbesteed aan een derde en professionele partij.

Start met zoeken