Tweedehands auto's van ActivLease.nl op Gaspedaal.nl

ActivLease.nl is een intermediair voor het leasen van tweedehands auto's. ActivLease.nl geeft de mogelijkheid om zelf een droomauto samen te stellen, waarna een van de lease professionals op zoek gaat naar de ideale occasion in het scherpste aanbod.

ActivLease.nl maakt afspraken met hun netwerk van grote leasemaatschappijen en dealerholdings. Hierdoor beschikt ActivLease.nl over een breed aanbod tweedehands personenauto's en bedrijfswagens in heel Nederland. Daarmee kan er geprofiteerd worden van een inkoopvoordeel op elk denkbaar model en merk: van de Audi A4 en Volvo XC90, tot de Fiat Ducato en Volkswagen Caddy. Met 30 jaar expertise in leasing zorgen de intermediairs ervoor dat de klant zo snel mogelijk kan wegrijden in de lease auto. Daarnaast kan men er terecht met vragen over operational lease, financial lease, short lease en private lease.

Het aanbod van ActivLease.nl wordt met het aanbod van alle andere aangesloten portals samengevoegd en ontdubbeld getoond op Gaspedaal.nl. Voorbeelden hiervan zijn AutoTrackAutokopen.nl en Autowereld.nl.

Start met zoeken