NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Actionlease Occasions

We hebben 0 occasion gevonden

Wij zijn Action Lease, opgericht door en speciaal voor ondernemers. Wil je een bedrijfswagen leasen, maar zit je niet te wachten op ingewikkelde en onbegrijpelijke taal bij het afsluiten van een contract? Zoek je een maatschappij die professioneel, open en toegankelijk is? Dan zijn wij jouw partner in lease.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bekijk meer Actionlease occasions

De aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen is voor veel ondernemers een flinke investering, of dat nou via Financial of Operational Lease is. Wij willen daarom dat alles glashelder is voor jou. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijk en laagdrempelig contact. Mail, bel of WhatsApp ons en wij beantwoorden in begrijpelijke taal al jouw vragen.

Bij Action Lease vind je bedrijfswagens van alle grote merken, nieuw en tweedehands. Daardoor zit er altijd de bedrijfswagen tussen die jij zoekt. En door onze eigen voorraad is die ook nog eens direct leverbaar. Via onze Lease Calculator kan je eenvoudig en snel zien hoeveel je maandelijks betaalt voor jouw nieuwe bedrijfswagen. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat de hoogte van de aanbetaling, looptijd en (eventuele) slottermijn is.

Action Lease, betaalbaar en benaderbaar.