10 januari 2019

viaBOVAG.nl sluit zich aan bij Gaspedaal.nl

Alle ruim 50.000 occasions van website viaBOVAG.nl, zijn nu ook te vinden op Gaspedaal.nl. Dit is het vierentwintigste occassion-portaal dat zich aansluit bij Gaspedaal.nl en maakt het aanbod daarmee nog completer. Gaspedaal.nl werkt daarnaast mee aan de ambitie van viaBOVAG.nl voor het vergroten van de naamsbekendheid.

De ambitie van viaBOVAG.nl is om de bekendheid van de website te vergroten en zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren voor deelnemende autobedrijven. viaBOVAG.nl luistert hiermee naar het verzoek van haar aangesloten autobedrijven. Om dit te realiseren wordt, naast het toevoegen van het occasionaanbod op Gaspedaal.nl, een grote landelijke campagne gehouden vanaf januari 2019. Deze zal onder andere op radio en tv te horen en te zien zijn. Deze activiteiten moeten bijdragen aan versnelling van groei van de occasionwebsite viaBOVAG.nl.

Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben een all-in prijs, garantie van zes maanden en inruilgarantie. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Bevalt de auto niet, dan mag deze binnen twee weken worden omgeruild, mits er niet meer dan 750 kilometer mee is gereden.

Gaspedaal.nl neemt het occasionaanbod van viaBOVAG.nl mee in haar zoekresultaten. Met deze toevoeging kan gezocht worden in het ontdubbelde occasionaanbod van 24 aangesloten portalen, met nagenoeg 400.000 unieke occasions.

BOVAG-occasions zoeken