04 september 2017

Succesvolle lancering van de app van GasPedaal.nl

GasPedaal.nl heeft eind mei 2017 succesvol de app gelanceerd voor iOS en een maand later voor Android. In de eerste drie maanden is de app van GasPedaal.nl al ruim 75.000 keer gedownload.

Al 10 jaar lang weten autozoeker en dealer elkaar te vinden.  “Doordat GasPedaal.nl een grote stijging in het mobiele verkeer zag en er behoefte vanuit de gebruiker was is de ontwikkeling van de app van GasPedaal.nl tot stand gekomen”, aldus Niels Visser, manager GasPedaal.nl.

Wat moet eenapp bevatten om aan deze behoefte te voldoen? Na kwalitatief onderzoek werd in een tijdsbestek van slechts tien weken een app gebouwd met als primaire functie: zoeken in het grootste aanbod occasions uit Nederland. Met succes: in zowel de App Store als de Google Play Store wordt de app als beste beoordeeld binnen de autobranche.

Dit jaar zullen nog verschillende nieuwe functionaliteiten aan de app worden toegevoegd om de gebruikers op de meest efficiënte manier te laten zoeken naar zijn of haar occasion. Op basis van de feedback van de gebruikers worden wijzigingen in de volgende update van de app doorgevoerd. Niels: “Wij proberen constant naar onze gebruikers te luisteren en middels een driewekelijkse cycles de meest waardevolle feedback door te voeren”, vat Niels Visser samen. “Zij weten het tenslotte het beste en moeten ons product het meest gebruiken.”

Over de app van GasPedaal.nl 

De zoekmachine brengt sinds 2007 autokoper en autodealer snel en eenvoudig bij elkaar. GasPedaal.nl combineert het aanbod van meerdere autowebsites. Daarnaast wordt dealers de mogelijkheid geboden om de bezoeker middels hun eigen occasionaanbod via GasPedaal.nl direct naar de eigen dealer website te verwijzen. GasPedaal.nl biedt de consument op deze manier de keuze waar hij de gevonden auto gaat bekijken; bij de dealer of via een deelnemende portalsite.