30 juni 2018

GasPedaal.nl app 300.000 keer gedownload

GasPedaal.nl heeft eind mei 2017 de app gelanceerd voor IOS en een maand later voor Android. Een jaar later heeft de app van GasPedaal.nl 300.000 downloads en een gemiddelde beoordelingvan 4.5/5.

In het afgelopen jaar heeft GasPedaal.nl een nieuwe app gereleaset. De nieuwe app van GasPedaal.nl is sneller dan zijn voorganger. Het team van GasPedaal.nl heeft hard gewerkt om de functionaliteit van de app te verbeteren en de gebruikservaring te verhogen. In de toekomst zullen nog verschillende nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd in de app. Op basis van feedback van de gebruikers wordt de app zo geüpdatet om de beste gebruikerservaring te behouden.

Over de app van GasPedaal.nl 

De zoekmachine brengt sinds 2007 autokoper en autodealer snel en eenvoudig bij elkaar. GasPedaal.nl combineert het aanbod van meerdere autowebsites. Daarnaast wordt dealers de mogelijkheid geboden om de bezoeker middels hun eigen occasionaanbod via GasPedaal.nl direct naar de eigen dealer website te verwijzen. GasPedaal.nl biedt de consument op deze manier de keuze waar hij de gevonden auto gaat bekijken; bij de dealer of via een deelnemende portalsite.