Veelgestelde vragen masterquiz Gouden Gaspedaal

 

1. Ik kan niet op de aangegeven tijd / dag

Dit is helaas de enige mogelijkheid, we kunnen geen andere dag of tijd aanhouden om de quiz zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

 

2. Ik heb geen e-mail ontvangen

Mogelijk is de e-mail in je spambox belandt. Omdat de quiz op tijd loopt, kunnen we hier helaas niets meer aan veranderen.

 

3. Een van de vragen is incorrect

Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij nemen het mee in onze evaluatie. Mocht het zo zijn dat een vraag incorrect is, dan zullen wij deze vraag niet meenemen bij de selectie van de winnaar.

 

4. De verbinding werd verbroken waardoor ik de quiz niet kon af kon maken

Dat betreuren wij. Omdat de quiz op tijd loopt, kunnen we hier helaas niets meer aan veranderen.

 

5. De link opende niet 

Probeer de link te openen in een andere browser en accepteer de cookies. Indien dit niet werkt kunnen we hier helaas op dit moment niets meer aan veranderen.

 

6. Mijn code doet het niet

Kopieer en plak de code uit de e-mail die je hebt ontvangen. Indien de code niet werkt neem dan contact met ons op via [email protected]

 

7. De website is niet bereikbaar/ reageert niet

Probeer de pagina te refreshen of te openen in een andere browser. Indien de webpagina nog steeds niet werkt zullen wij zo spoedig mogelijk aan een oplossing werken.

 

8. Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

Op 30 november maken wij de winnaar bekend. We nemen hiervoor persoonlijk contact op. Als je die dag niets van ons hebt vernomen, dan heeft helaas iemand anders de winst gepakt.

 

9. Hoe wordt de winnaar bepaald?

De quiz bestaat uit 24 kennisvragen en 1 schattingsvraag. Degene die de meeste kennisvragen goed heeft beantwoord wint. Bij gelijkspel kijken we wie de schattingsvraag het best heeft beantwoord. Mocht er daarna nog geen uitsluitsel zijn dan kijken we wie de vragen het snelst heeft beantwoord.

 

10. Kan ik achteraf mijn score bekijken?

Helaas wordt er over de uitslag van je score gecommuniceerd.