Occasion 9 persoons auto

Grote families zijn er op aangewezen. Mensen die vaak veel spullen vervoeren ook. Veel autobezitters hebben maar wat graag een 9 persoons auto op de oprit staan. Dit soort chauffeurs vallen voor zo’n grote auto, omdat ‘tie zo lekker ruim is. Wat jouw reden ook is om voor een occasion 9 persoons auto te kiezen, Gaspedaal.nl geeft inzicht in wat er aan ‘grote jongens’ allemaal te koop is.

Zoek 9-persoons occasions

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Er wordt driftig naar oplossingen gezocht om het fileprobleem in Nederland op te lossen. Misschien biedt zo’n grote occasion 9 persoons auto wel de oplossing. Hoe meer mensen er immers in één auto passen, hoe minder auto’s er de weg op gaan. Ook in het terugdringen van de CO2-uitstoot kan een 9 persoons auto misschien wel een rol spelen. Carpoolen wordt écht de moeite als er 9 personen mee kunnen rijden. Dit soort auto’s vallen in de multi-purpose vehicle (MPV) categorie. Op GasPedaal.nl kom je MPV’s in allerlei soorten en maten tegen.

XXXL

Een MPV biedt én veel zitplaatsen én een behoorlijk grote koffer/opbergruimte. Die flinke hoeveelheid zitplaatsen wordt bereikt door een extra achterbank of losse zitplaatsen op de plaats waar in normale auto’s de kofferruimte zit. Afhankelijk van merk en type is een deel van die zitplaatsen eenvoudig te demonteren of zijn de rugleuningen in te klappen. Daardoor tover je zo’n tweedehands 9 persoons auto eenvoudig om tot semi-bestelwagen. De Renault Espace was de eerste full-size MPV. Andere merken volgden het voorbeeld van de Fransen door ook zulke joekels op de markt te brengen. Tegenwoordig heb je bij het kopen van een 9 persoons auto dan ook ruime keus uit micro, mini, midi en full-size MPV’s.

Veel keus bij occasion 9 persoons auto

Grote gezinnen waren tot begin jaren 80 aangewezen op kleine personenbusjes. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Transporter, Ford Transit en Mercedes Sprinter. Tegenwoordig vinden we dat lekker vintage, maar voor het vervoer van grote gezinnen, personeelsvervoer en klein groepsvervoer is een beetje comfort niet onbelangrijk. Mercedes, Renault en Ford bijvoorbeeld hebben dat goed begrepen. Zij brachten MPV’s op de markt die voorzien zijn van nét dat beetje extra. Mooie voorbeelden van een grote, luxe en comfortabele personenauto zijn de Mercedes-Benz Vito Tourer, Renault Trafic en Ford Transit. Deze 9 persoons auto’s vallen allemaal in de full-size MPV klasse.

Pure power

Bij welke occasion 9 persoons auto je ook uitkomt, kijk goed naar voldoende motorvermogen en trekkracht. Zo’n auto koop je immers om lekker vol te laden met mensen en bagage. Bovendien gaat er niet zelden nog een karretje achter en/of een ski-koffer op het dak.Veel MPV’s zijn zowel op benzine als diesel en met schakelbak of automaat te koop.

GasPedaal.nl is het juiste adres om op zoek te gaan naar jouw nieuwe tweedehands auto. Op deze site wordt het occasion aanbod van meerdere autowebsites met elkaar gecombineerd. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto. Da’s toch super easy!

Gaspedaal.nl wenst je veel succes met het vinden van de occasion 9-persoons auto die precies bij jouw past.

Zoek 9-persoons occasions

Zoek je naar een auto met meer of minder zitplaatsen? 

6 persoons auto
7 persoons auto

8 persoons auto