Tweedehands Aston Martin One-77

De Aston Martin One-77 is een exclusieve supersportwagen die vrij vlot na de andere modellen van dit topmerk verscheen. Tot het jaar 2007 behoorde Aston Martin bij het Ford concern. Tussen 2000 en 2007 werd er hard gewerkt aan het imago van Aston Martin en er werd teruggegrepen naar enkele modellen uit het verleden. Zo werd de DB-serie voortgezet bijvoorbeeld. Er werd hulp gevraagd van een Deense designer en een ontwerper van Jaguar om een nieuwe DB auto op de markt te zetten. Dit model kan je vinden onder de Aston Martin DB9 occasions. Vervolgens kwamen de DB9 Volante uitvoeringen en in 2007 volgde de Aston Martin DBS. Ook deze werd uitgevoerd in zowel een coupé als een cabrio uitvoering.

De modellen van 2009

De modellen van 2007 sloegen ook goed aan en er werd verder gewerkt aan nieuwe modellen. In 2009 verschenen de volgende auto’s van Aston Martin alweer op de markt. De tweedehands Aston Martin Rapide verscheen bijvoorbeeld in dit jaar. Dit is een 4-deurs wagen in de Gran Turismo klasse. Pas hierna volgde de echte klapper; de Aston Martin One-77. De Aston Martin One-77 is eigenlijk een mix van alle modellen die het merk groot hebben gemaakt in het verleden. Als je een kijkje neemt bij de tweedehands Aston Martin DB4 en de gebruikte Aston Martin DB6, dan zal je in de verte bepaalde punten herkennen. Van ieder succesvol model werd een stukje design genomen, welke werd gemoderniseerd naar de tijd van nu.

Een exclusieve supersportwagen

De Aston Martin One-77 is absoluut uniek te noemen en het kan dan ook lastig zijn om er een tweedehands exemplaar van te vinden tussen alle gebruikte Aston Martin modellen op GasPedaal.nl. Het is namelijk zo dat er van de Aston Martin One-77 maar 77 stuks zijn gemaakt. Dit is natuurlijk erg weinig, zeker gezien de populariteit die deze supersportwagen geniet.

Een opvallend design

Een tweedehands Aston Martin One-77 is vooral te herkennen aan het bijzonder laag gemonteerde radiateurrooster, de grote luchtopeningen in de zijden van de auto en de ventilatiekanalen die in de bumpers zijn geïntegreerd. De Aston Martin One-77 occasions zijn voorzien van een 7,3 l V12 motor, welke behoort tot de beste exemplaren ter wereld. Een tweedehands Aston Martin One-77 heeft dan ook maar 3,5 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te schieten, terwijl de coupé toch al snel 1,5 ton weegt. De 760 pk laat menig hart sneller kloppen.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.