NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Lexus CT 200 H Occasions

243 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 8 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Lexus CT 200h

De Lexus CT 200h is als occasion te verkrijgen vanaf bouwjaar 2011. In dit jaar kwam het eerste model van deze hybride uit de fabriek rollen. De tweedehands Lexus CT 200h is een comfortabele en luxe hybride die uitstekend is voor het dagelijks gebruik. Er zijn twee designs te vinden, want in 2014 werd de Lexus CT 200h alweer aangepast. Deze opfrisbeurt zorgde voor bijna honderd aanpassingen in het model, maar het meest opvallende was wel de aanpassing van de voorzijde van de auto. Je ziet dan ook een duidelijk verschil als je een tweedehands Lexus CT 200h uit 2012 naast een gebruikte Lexus CT 200h uit 2015 zet.

Meerdere uitvoeringen van deze hybride

De Lexus CT 200h is een hybride die zeker behoort tot de luxe standaard van Lexus. Niet voor niets hebben we het over het luxe segment van Toyota, ofwel het premium merk van deze Japanse fabrikant. Onder de tweedehands Lexus CT 200h modellen zijn meerdere uitvoeringen te vinden. Zo is er de Standaard, welke al zeer goed uitgerust is. Voor de sportieve rijders is er de F Sport Line en de F Sport Line 17?, en voor de zakelijke bestuurders is er de Business Line en de Business Line 16?. De modellen zijn zeer goed uitgerust, met onder meer climate controle, een automatische transmissie en cruise controle.

Combinaties

Natuurlijk is de verbrandingsmotor gecombineerd met een elektromotor. De Lexus CT 200h modellen zijn immers hybride auto?s. De jongste uitvoering is voorzien van een VVTi benzinemotor van 1,8 liter. Deze is gecombineerd met een krachtige elektromotor. De benzinemotor levert een prestatievermogen van 99 pk en de elektromotor levert hier 82 pk bij. Dit komt gecombineerd met elkaar neer op een prestatievermogen van 136 pk.

Concurrentie van andere merken

Natuurlijk kan je meerdere Lexus CT 200h occasions vinden door gebruik te maken van GasPedaal.nl. Trekt de Lexus CT 200h je wel aan, maar zoek je toch net iets anders? Dan kan je eens een kijkje nemen bij de concurrerende modellen van de tweedehands Lexus CT 200h. De directe concurrenten zijn te vinden onder de premium hatchback uitvoeringen van andere merken. Zo kan je een kijkje nemen bij de tweedehands BMW 1-serie, bij de gebruikte Audi A3 of bij de Mercedes-Benz A-klasse occasions. Deze modellen komen wel met 20% bijtelling, terwijl de tweedehands Lexus CT 200h komt met slechts 14% bijtelling. Daarnaast zijn de concurrerende modellen natuurlijk geen hybride auto?s.