Veel gestelde vragen

Vraag en antwoord over GasPedaal.nl

GasPedaal.nl combineert het occasion aanbod van 17 autoportals in een zoekopdracht. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor kan je eenvoudig zoeken op een plek naar jouw nieuwe auto.

De resultaten op GasPedaal.nl worden per pagina opgehaald en kunnen daardoor alleen per pagina worden gesorteerd. Door specifieker te zoeken naar jouw gewenste auto, voorkom je dat de sortering per pagina opnieuw geladen wordt.

Op GasPedaal.nl kan je merken en modellen selecteren die voorkomen op de meeste autosites.

Het kan voorkomen dat een model en/of merk bij ons niet geselecteerd kan worden omdat deze niet in het aanbod via sites doorkomt. Geef dan het merk of model op als trefwoord. Mocht je van mening zijn dat het toevoegen van een merk en/of model van toegevoegde waarde kan zijn voor GasPedaal.nl? Neem dan contact met ons op.

Het is mogelijk dat een occasion op meerdere autosites gevonden wordt
Deze occasion wordt dan op GasPedaal.nl slechts éénmaal weergegeven in de resultatenlijst.

Ja, er is een mobiele website: http://m.gaspedaal.nl

Vraag en antwoord voor autozoekers

GasPedaal.nl houdt je op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast kan je zoekopdrachten opslaan. Ook kan je occasions volgen, bijvoorbeeld om een prijswijziging te ontvangen. Registreren kan je hier doen.

GasPedaal.nl is een zoekmachine en waarop occasion aanbod vanuit dealers staat. Als je een auto hebt gevonden, krijg je de mogelijkheid om door te klikken naar de dealer of naar een auto website. Op deze sites staan contactgegevens van de autodealer.

Door het grote aanbod occasions op GasPedaal.nl helpt het opgeven van meerdere wensen. Zoals merk, model, prijs, bouwjaar en andere specifieke wensen voor uw nieuwe auto.

Om meerdere autosites te kunnen doorzoeken biedt GasPedaal.nl alleen opties die door de meeste autosites worden ondersteund. Wel kan je een trefwoord meegeven aan uw zoekopdracht, waardoor je gerichter kan zoeken.

Door op het op het kruisje voor de zoekopdracht te klikken (in de Mijn GasPedaal.nl omgeving), verwijder je de zoekopdracht.

GasPedaal.nl doorzoekt het occasionaanbod van de meeste Nederlandse autosites.
Als je jouw occasion op één van deze autosites plaatst, dan is deze ook via GasPedaal.nl te vinden zijn. Jouw tweedehands auto kan je niet direct op GasPedaal.nl plaatsen.

Zorg dat je bent ingelogd op @param1@ (rechtsboven op de homepage).
Ga dan naar deze pagina om je uit te schrijven.

Je kunt zich als gebruiker registreren via deze pagina. Jouw zoekopdrachten worden dan automatisch op de homepage geplaatst. Ook kan je zelf een zoekopdracht opslaan.

Vraag en antwoord voor autobedrijven

Het is mogelijk dat jouw occasion niet naar voren komt, vanwege het grote aanbod op GasPedaal.nl. Vaak worden er te weinig kenmerken meegegeven in een zoekopdracht. Probeer daarom zo specifiek mogelijk te zoeken op de kenmerken van jouw occasion.

'Neem dan contact met ons op via dit formulier.
Belangrijk: Vermeld duidelijk om welke occasion het gaat. Geef van de occasion alle kenmerken op en vermeld de Nederlandse autosite waar deze geplaatst is.'